AkceHotelyNovinky

Nejmenší kuchař na světě Le Petit Chef se poprvé představí v České republice

Poprvé se Le Petit Chef, nejmenší kuchař na světě, představil v Praze v restauraci The Able Butcher v hotelu Hilton Prague. Tato malá animovaná postavička měří jen 58 mm a už nikdy nevyroste.

Foto: Hilton Prague

Le Petit Chef „ožívá“ technologií vyvinutou belgickou společností. Tento inovativní kulinářský zážitek přináší pomocí 3D projekce mapování příběh malého animovaného kuchaře na talířích strávníků, kde přímo před nimi ‚vaří‘ jejich jídlo. S pomocí zpětných projektorů se jídelní stůl promění v pohlcující divadlo, kde se ubrus, talíře a nádobí stávají kulisami a rekvizitami pro hrdinu příběhu, ve kterém předvede svou kulinářskou zdatnost. Od svého vzniku v roce 2010 se Le Petit Chef stal virální senzací v restauracích po celém světě, od Londýna po Singapur, od Dubaje po Kuala Lumpur. Nyní bude působit v Praze, v restauraci The Able Butcher hotelu Hilton Prague. „Jsme velmi rádi, že bude nejmenší kuchař na světě, který zaznamenal obrovský úspěch, působit právě u nás. Je to exkluzivní zážitek a jsme hrdí na to, že na tuto kulinářskou show máme výhradní zastoupení pro Prahu. Jsme přesvědčeni, že všichni naši hosté si tuto úžasnou a jedinečnou podívanou spojenou s pětichodovou večeří v naší restauraci užijí,“ řekl Ryan Gauci, manažer hotelu. 

Jedinečný zážitek: nejlepší show spojující unikátní podívanou s dvouhodinovou pohlcující gastronomickou cestou. Za 2190 Kč si každý pochutná na pětichodové večeři, kterou v zákulisí připravují kuchaři restaurace The Able Butcher. Balíček zahrnuje uvítací přípitek. K dispozici je také varianta s prémiovými ingrediencemi za cenu 2960 Kč na osobu, nechybí ani menu pro vegetariány.  

Foto: Hilton Prague

LE PETIT CHEF CLASSIC

2190 Kč na osobu

Studený předkrm
Burrata, rukolový salát s konfitovanými rajčaty heirloom, mučenkový vinaigrette, pepř Espelette

Teplý předkrm
Jarní kuřátko na hnízdu z bramborové slámy, houby shimeji, chřestové špičky, hráškové pyré, estragonová majonéza

Polévka
Krevetový bisque s filé z parmice červené, a s mušlemi, servírovaný se šafránovými krutony rouille

Hlavní chod
Pomalu pečená česká hovězí svíčková s celerovou kaší, brambory grenaille s bylinkami, sezonní zahradní zelenina, omáčka „Le Petit Chef“

Dezert
Crème brulée s pomerančovou příchutí servírované s kopečkem malinové zmrzliny

Foto: Hilton Prague

LE GRAND CHEF

2960 Kč na osobu

Studený předkrm
Burrata, rukolový salát s konfitovanými rajčaty heirloom, mučenkový vinaigrette, pepř Espelette

Teplý předkrm
Jarní kuřátko na hnízdu z bramborové slámy, houby shimeji, chřestové špičky, hráškové pyré, estragonová majonéza

Polévka
Bouillabaisse s hřebenatkami, chobotnicí, mušlemi, humrem a mořskými plody, servírovaná se šafránovými krutony Rouille

Hlavní chod
Pomalu pečená Prime AUS hovězí svíčková s celerovou kaší, brambory grenaille s bylinkami, sezonní zahradní zelenina, omáčka „Le Petit Chef“

Dezert
Crème brulée s pomerančovou příchutí servírované s kopečkem malinové zmrzliny

Foto: Hilton Prague

Časy večeře a show – od středy do neděle, časy show najdete na našem webu lepetitchef.com/prague.

Spolu s důmyslným kulinářským dobrodružstvím mohou hosté očekávat některé změny, které zajistí bezpečné prostředí pro stolování. Byla zavedena řada nových opatření včetně programu CleanStay s cílem poskytnout vysoký standard čistoty a dezinfekce tak, aby si naši hosté mohli užít ještě čistší a bezpečnější návštěvu. Pro rezervace a další dotazy navštivte stránku lepetitchef.com/prague, kontaktujte restauraci e-mailem na restaurant.prague@hilton.com nebo volejte (+420) 224 842 125. Více informací o hotelu Hilton Prague naleznete na stránce prague.hilton.com. Další novinky o Hilton Hotels & Resorts naleznete na stránce newsroom.hilton.com.

Newsroom TTG

 

 

 

Ukázat další

Související články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button