Pražské hotely Hilton jsou hrdým podporovatelem chovu hrochů obojživelných v ZOO Praha. V pondělí 28. července byla za účasti vedení hotelů a několika významných klientů slavnostně odhalena partnerská plaketa u vstupu do pavilonu hrochů. Všichni si pochutnali na hroším dortu z dílny šéfcukráře hotelu Hilton Prague Youriho Baltaliyskeho a několik odvážlivců také mělo možnost vyzkoušet si krmení hrochů.Zleva: Michael Specking, generální ředitel pražských hotelů Hilton s manželkou, Marek Steiger z oddělení marketingu a PR ZOO Praha, Markéta Šebková, manažerka marketingu a PR pražských hotelů Hilton, Youri Baltaliyski, šéfcukrář hotelu Hilton Prague Foto: Archiv hotelu Hiltonzleva: Marek Steiger z oddělení marketingu a PR ZOO Praha a Michael Specking, generální ředitel pražských hotelů Hilton Foto: Archiv hotelu HiltonHroší dort Foto: Archiv hotelu Hilton