DopravaZprávy

Nová sezónní nabídka ve vozech ČD Restaurant

Partnerský článek

Čerstvá zelenina, ovoce a houby jsou základem nové sezónní nabídky, kterou pro své zákazníky připravil tým kuchařů společnosti JLV od 3. srpna. Nové menu bylo opět připraveno pod taktovkou Asociace kuchařů a cukrářů ČR a již tradičně se ponese v duchu lehkých a zdravých pokrmů z čerstvých surovin.

Foto: www.jlv.cz
Foto: www.jlv.cz

„Začít můžete bramboračkou s lesními houbami. Právě takovou, jakou vaří naše babičky,“ vybírá z letní  nabídky šéfkuchař Miroslav Kubec a pokračuje: „Coby hlavní chod bych doporučil hovězí loupanou plec s rajčatovou omáčkou a těstovinami a jako dezert bublaninu s višňovou omáčkou a zakysanou smetanou.“

V jídelních a bistro vozech se servisem JLV Vám v rámci pravidelných produktových změn zpestří Vaši cestu hned několik delikates sezónní nabídky připravených podle originálních receptů. Jednou z nich je králičí hřbet se staročeskými bramborami se slaninou a pažitkou a s kedlubnovým zelím. „Tento pokrm vychází z tradiční české kuchyně, ale protože myslíme na všechny zákazníky, je připraven tak, aby byl vhodný také pro děti a pro ty, kteří dávají přednost pokrmům bez lepku. Nově zařazujeme i „bezlepkovou“ variantu medového dortu Marlenka.“ upozorňuje na novinky marketingový ředitel  JLV,  a.s., Jan Valeš.

Pochutnají si i vegetariáni, kteří na jídelním lístku najdou zapečenou palačinku se špenátem a sýrovou omáčkou. „Naši aktuální nabídku ještě doplní letní sendvič s rajčaty, mozzarellou, rukolou a bazalkovým máslem, který je ideální lehkou svačinkou pro horké dny,“ dodává Jan Valeš.

 

Související články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button