AkceKam jet?MaltaNovinkyZahraničí

Festival SummerDaze Malta je zpět

SummerDaze Malta, hudebně-taneční festival, který si oblíbily davy lidí, se v srpnu opět vrací a představí řadu předních umělců hudebního průmyslu. Hlavní akce se budou konat 15. srpna ve spolupráci s BBC Radio 1 Dance Live a Creamfields a 17. srpna ve spolupráci s Radio Deejay a M2O v Ta Qali Picnic Area.

Foto: Malta Tourism

15. srpna jsou jako headlineři očekávány světové superhvězdy ANNE-MARIE, BASTILLE, ELDERBROOK, G-EAZY A JASON DERULO, kteří vystoupí za podpory BBC RADIO 1 a jeho DJ Sarah Story a DJ Arielle Free.
17. srpna čeká na diváky vystoupení DEEJAY TIMES ALBERTINO, FARGETTA, MOLELLA & PREZIOSO s živým vystoupením J AXE, BABY K, CORONA, ICE MC a speciálním hostem MEDUZA. Show zahrne tanečníky, rapery, moderátory a hudebníky od Shake it crew.

Foto: Malta Tourism

Vstupné na obě hlavní akce je zdarma, ale bude vyžadován příspěvek ve výši 3 € na pokrytí nákladů na opakovaně použitelný kelímek na nápoje, který by měl být používán po celou dobu festivalu, v souladu s úsilím o snížení plastového odpadu. Zbytek výtěžku bude věnován jako dar do Fondu společenské odpovědnosti MTA.
Dvě hlavní show doprovodí v průběhu týdne řada dalších akcí. Renomovaný italský rapper GHALI zahájí týdenní festival 10. srpna vystoupením v Uno v Ta’ Qali, po němž bude 11. srpna následovat bazénová párty v Bora Bora Resort. 12. srpna ovládne ostrovní noční klub Uno uskupení VIDA LOCA s tím nejlepším z hip hopu, RnB a raggetonu. 13. srpna se festival vydá na lodní párty kolem ostrova. Světově proslulý DJ a producent SIGALA podpoří hudbou západ slunce u bazénu v Cafe Del Mar a jeho hlavní vystoupení se odehraje 15. srpna. Předposlední den festivalu, 16. srpna, ovládne italský rapper TONY EFFE, který se představí na plážové párty v ikonické zátoce Armier. Týden 10.–17. srpna si rozhodně nenechte ujít.

Aktuální informace naleznete na sociálních sítích festivalu a vstupenky zakoupíte
na www.summerdazemalta.com.

Kontakt: hello@summerdazemalta.com
Infolinka: +356 99242481

Newsroom TTG

Ukázat další

Související články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button