Soutěžte o tříchodové menu v restauraci Chorvatský mlýn

Vypravte se do restaurace Chorvatský mlýn ukryté v klidném zákoutí pražské Šárky a ochutnejte tuto chorvatskou delikatesu – carpaccio připravené z mladých býků Boškarinů.

Chorvatský mlýn

Interiér restaurace, Foto: www.mlyn1999.cz

Tento skot se pase pouze na pastvinách, kde roste typická středomořská vegetace bohatá na minerální soli, díky čemuž má maso jinou strukturu, chuť i vůni a zvýšený podíl nenasycených mastných kyselin. Příprava pokrmů z masa Boškarina je náročná jak časově, tak co do znalostí a zkušeností, proto jenom prvotřídní kuchaři dokážou z Boškarina připravit skvělé pokrmy. Díky zkušenému šéfkuchaři Karlu Matyášovi bude mít Chorvatský mlýn jako jediný v Česku maso z Istarského Boškarina.

Na jídelní lístek v Chorvatském mlýně se vracejí mladá jehňátka pečená na venkovním rožni, nově budou zařazena lehká jídla, jako například krůtí prsa marinovaná v čerstvých bylinkách, bílá ryba připravovaná v páře se zeleninou a mangoldem, zelný salát s kozím sýrem, dýňovým olejem a ořechy. Pokrmy jsou stvořeny podle originálních receptur šéfkuchaře Karla Matyáše. Díky skvělé kuchyni, ale i jedinečné lokalitě je Chorvatský mlýn přímo stvořený k rodinné oslavě, romantické večeři ve dvou i firemní akci. K dispozici je 70 míst, salonek s krbem, zimní prosklená terasa a letní zahrádka. Restaurace má své parkoviště.

 

Chorvatský mlýn

Carpaccio připravené z mladých býků Boškarinů

 

Soutěžní otázka:

Chorvatský mlýn je zavedenou a velmi vyhledávanou restaurací, kterou vede pan majitel Dražen Horvat již dlouhou dobu. Kolik let je restaurace Chorvatský mlýn otevřena?

A) 2 roky, B) 8 let, C) 15 let

 

Výhra: Tříchodové menu pro dvě osoby včetně nealkoholických nápojů a skleničky vína pro každého.

 

Odpovědi zasílejte na e-mail office@ttg.cz do 25. dubna 2014. Prosíme o uvedení vašeho jména, firmy, adresy, telefonu či e-mailu.

 

Restaurant Chorvatský Mlýn

Horoměřická 3a

160 00 Praha 6

Tel.: +420 220 610 760 nebo mlyn@mlyn1999. cz

www.mlyn1999.cz

 

Komentovat

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *