Pouze 13. a 14. září můžete v Praze jíst v oblacích, na plošině padesát metrů nad zemí. Servíruje se oběd, koktejl a večeře a svá místa si můžete rezervovat už nyní, na www.limeandtonic.cz.
Jídlo v oblacích je světovou atrakcí, která konečně přijíždí i do Prahy. Na dva dny zakotví na Malé Straně. Speciální vyhlídková plošina vyjede do výšky 50 metrů a nabídne návštěvníkům krásný rozhled a skvělé pokrmy z restaurace Kampa Park. Šéfkuchař Marek Raditsch pro večeři v oblacích připravil samé lahůdky – tuňákový tataráček s wasabi krémem, ravioli z tygřích krevet a New York Rib steak s omáčkou ze zeleného pepře. Na závěr se podává créme brulée s mangovo-mučenkovou zmrzlinou. Vybraná jídla harmonicky doplní španělská a francouzská vína.
„Bez přehánění mohu prohlásit, že večeře v oblacích bude nejunikátnější gastronomickou atrakcí letošního roku v celé republice,“ potvrdil majitel restaurace Kampa Park Nils Jebens.
Strach z pádu je zbytečný, v pohodlném křesle jste bezpečně připoutáni, podobně jako na atrakcích v lunaparku. Jen ten zážitek je mnohem lepší.
Kristina Šemberová
Poslední komentáře