Polívková smršť opět na Andělu

Již poosmé patří pěší zóna na Andělu předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci.

Přijďte se podívat 5.–8. listopadu 2018 a kupte si polévku, na které si nejen pochutnáte, ale uděláte i něco pro sebe a své zdraví. Zároveň přispějete lidem po cévních mozkových příhodách, kteří si sami nemohou spolufinancovat neurorehabilitaci v centru ERGO Aktiv.

Pondělí 5. listopadu

Restaurant Amaryla – Dýňová polévka s pomerančem, zázvorem a dýňovými semínky

Restaurace Lokal Blok – Polévka z pečeného česneku a dýně

Panorama hotel Prague – Boršč

Úterý 6. listopadu

NH Hotel Prague – Toskánská zeleninová polévka Ribollita

Sezio restaurant – Tomatová polévka z pečených rajčat s bazalkou

Středa 7. listopadu

Radisson Blu Alcron – Mrkvový krém

Čtvrtek 8. listopadu

Restaurace Umami Sushi – Thajská Tom Yum s kuřecím masem a skleněnými nudlemi

Restaurace Etnosvět – Karotkový krém s koriandrem

Sezio restaurant – Bramboračka

          

Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015.  Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte krásnou dřevěnou lžíci nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777.

Záštitu nad Polívkovou smrští převzala Městská část Praha 5 v čele se starostou Ing. Pavlem Richterem.

Více najdete na www.facebook.com/ergoaktiv.cz, www.polivkovasmrst.cz a na www.ergoaktiv.cz.

 

 

Komentovat

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.