Polívková smršť opět na Andělu

Již podeváté patří pěší zóna na Andělu předním českým kuchařům, výborným polévkám a pomoci dobré věci.

Přijďte se podívat  21.–24. října 2019 a kupte si polévku, na které si pochutnáte, uděláte něco pro sebe a své zdraví, ale nejen to. Zároveň totiž přispějete lidem po mrtvici nebo jiném získaném poškození mozku, kteří si sami nemohou dovolit hradit neurorehabilitaci v centru ERGO Aktiv, o.p.s. Výtěžek z této akce totiž putuje právě jim.

A na co se můžete těšit?

 

Pondělí 21. října

Alcron Hotel Prague – Celerový krém

Spojka Karlín – Kulajda

Úterý 22. října

Restaurace Etnosvět – Houbový krém

Casa De Carli – Toskánská zeleninová polévka Ribollita

Restaurant Mlýnec – Dýňová s kokosovým mlékem a perníkem

Středa 23. října

Sezio restaurant – Šumavská bramboračka

Holiday Inn Prague – Karotkový krém se zázvorem a domácím koriandrovým olejem

Čtvrtek 24. října

Restaurant Amaryla – Krém z pečené karotky a dýně Hokaidó na medu s rozmarýnem

Sezio restaurant – Tomatová polévka z pečených rajčat s bazalkou

Panorama hotel Prague – Bouillabaisse

 

Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem.
Smršť získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015.  Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, anebo si na stánku kupte krásnou dřevěnou lžíci.

Záštitu nad Polívkovou smrští převzal místostarosta městské části Praha 5 Martin Slabý.

Více najdete na www.facebook.com/ergoaktiv.cz , www.polivkovasmrst.cz a na www.ergoaktiv.cz.

Newsroom TTG

 

Enter the text or HTML code here

Komentovat

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..