Polívková smršť na Andělu

Již pošesté bude pěší zóna na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci! Přijďte se podívat 2. – 5. října 2017 a kupte si polévku, na které si nejen pochutnáte, ale uděláte něco pro sebe a své zdraví. Zároveň přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách na rehabilitaci v centru ERGO Aktiv, kteří si ji nemohou spolufinancovat sami.

Foto: archiv akce

Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015.  Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte krásnou dřevěnou lžíci nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777.

Pokud budete mít štěstí, můžete se u stánku setkat s milovnicí polévek a zdravého životního stylu, herečkou Míšou Maurerovou.

Pondělí 2. října

  • Roman Paulus z Radisson Blu Alcron – Petrželový krém s kokosovým mlékem
  • Sezio Restaurant  – Tomatová polévka z pečených rajčat s bazalkou

 
Úterý 3. října

  • Patrik Šándor z Umami Sushi – Miso s houbami nameko, jarní cibulkou a řasami wakame
  • Lokal Blok – Špenátový krém
  • Sezio Restaurant – Čočková polévka

 
Středa 4. října

  • Jan Wiesner z hotelu Marriott –  Kukuřičný chowder s kokosem a koriandrovým olejem
  • Lokal blok – Minestrone polévka

 
Čtvrtek 5. října 

  • Jan Hatchbach z Panorama hotel Prague – Bramboračka
  • Ondřej Panoš z Etnosvět restaurace – Dýňový krém se zázvorem
  • Sezio Restaurant – Cibulačka

Více najdete na www.facebook.com/ergoaktiv.cz , www.polivkovasmrst.cz.

 

Komentovat

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *