Nejlepší hoteliéři jsou Hana Rybníčková a Filip Kühnel

AHR ČR ocenila 22. listopadu ty nejlepší ze svého oboru. Výroční ceny byly uděleny v rámci dvoudenní konference AHR ČR v brněnském hotelu International Best Western. V letošním roce se k cenám sešlo 57 nominací v osmi kategoriích.

Foto: AHR

Za řetězcové hotely cenu a titul Hoteliér roku 2013 získal Filip Kühnel, generální ředitel společnosti OREA HOTELS (uprostřed). Foto: AHR

Titul Hoteliér roku 2013 za nezávislé hotely získala Hana Rybníčková, ředitelka Harmony Club Hotelu ve Špindlerově Mlýně, za řetězcové hotely cenu a titul Hoteliér roku 2013 získal Filip Kühnel, generální ředitel společnosti OREA HOTELS.

Restauratérem roku za samostatné restaurace se stala Věra Bauerová z Restaurace Pamplona Libochovice, za hotelové restaurace se Restauratérem roku 2013 stala Alice Stárová z Restaurace Sezona Hotelu Chvalská tvrz Praha. Titul Penzion roku 2013 získal Penzion U hrádku ve Znoj­mě, Školou roku pro rok 2013 je AHOL – Střední škola gastronomie, turismu a lázeňství Ostrava-Vítkovice. Titul Mladá manažerka roku 2013 si z Brna odnesla Radka Řeháková z Clarion hotelu ve Špindlerově Mlýně.

V letošním roce se AHR ČR připojila k Platformě Byznys pro společnost a společně byla udělena cena Top odpovědný hotel/restaurace roku 2013 pražským hotelům Hilton. Asociace rovněž ocenila celoživotní práci a přínos pro oblast hotelnictví udělením Ceny JUDr. Vladimíra Štětiny panu Antonínu Izákovi, z I. B. S. Hotels Restaurants, a. s., Praha. Mimořádnou cenu za přínos českému cestovnímu ruchu získala za pořad Toulavá kamera Iveta Toušlová z České televize. Tento pořad významnou měrou již 10 let přispívá k podpoře domácího cestovního ruchu a české gastronomie.

Foto: AHR

Titul Hoteliér roku 2013 za nezávislé hotely získala Hana Rybníčková, ředitelka Harmony Club Hotelu ve Špindlerově Mlýně. Foto: AHR

Vítězů v kategorii Hoteliér roku 2013 jsme se zeptali, co pro ně tento titul znamená a co si myslí, že o jejich vítězství rozhodlo.

Hana Rybníčková

Hormony Club Hotel Špindlerův Mlýn

Přijala jsem ocenění především s úctou a pokorou – nejsem ani začínající, ani dosluhující hoteliér, nicméně mé dosavadní pracovní i životní zkušenosti velí vidět věci reálně, nic nebrat s přílišnou euforií ani příliš pesimisticky. A říkat, že podobné ocenění je i věcí rodiny a celého pracovního kolektivu, to asi také není moc novátorské, i když velmi platné i pro tento případ. Mám radost i proto, že jsem do branže přišla před lety úplně náhodou a v Harmony jsem začínala jako skladnice… A tohle je docela pěkné završení části mé profesní cesty. Myslím, že mezi ostatními kandidáty z mé kategorie jsem se letos prosadila i proto, že kolegové z regionu mě na tuto cenu nominovali již poněkolikáté a trpělivě na mé kandidatuře trvali. Za to děkuji i jim.

Filip Kühnel

společnost OREA HOTELS

Titul Hoteliér roku pro mne znamená ocenění práce mojí a celého týmu, a to nejen v oblasti byznysu jako takového, ale také v přístupu k němu. Dělat prostě věci poctivě se musí vyplatit. Proč zrovna já jsem byl vybrán a získal titul, to musejí posoudit jiní. Všichni nominovaní odvádějí skvělou práci a titul by si jistě zasloužili.

ln

Komentovat

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *