Naučte se skvělé sushi v andel´s Hotelu Prague

Andel´s Hotel Prague zahájil pravidelné lekce přípravy sushi pro širokou veřejnost pod vedením vyhlášeného Vladimíra Kovařiče, ředitele kuchyně Diplomat Hotelu Prague.

VIscn8482974

 

Sushi je jedno z nejznámějších tradičních japonských jídel a v posledních letech se stalo často vyhledávaným zpestřením mimo jiné i českých jídelníčků. Ačkoliv různé sushi bary a japonské restaurace dnes již najdeme v každém větším městě, mnoho lidí si pod pojmem sushi stále představuje pouze mořské řasy a syrové maso. Andel´s Hotel Prague by rád lekcemi přípravy sushi ukázala široké veřejnosti, že sushi je především vynikajícím specialitou, která je úžasným spojením vařené rýže, zeleniny či mořských ryb a dalších aponských pochutin.

 

Foto: andel´s Hotel Prague

Foto: andel´s Hotel Prague

Vladimír Kovařič představí historii, původ a dlouholetou tradici sushi a také prozradí typy kde si můžeme zakoupit suroviny nejvyšší kvality sami a okouzlit tak své přátel na domácí půdě. V průběhu lekce také Kovařič prozradí jak připravit perfektní sushi rýži, ale především účastníky kurzu naučí, jak si sami doma mohou připravit různé druhy kvalitního a hlavně chutného.

 

Lekce přípravy sushi v andel´s Hotel Prague se budou konat každý poslední čtvrtek v měsíci a může se jich zúčastnit každý, kdo má zájem získat nové poznatky, znalosti a zkušenosti o přípravě, výrobě, chuti a vůni této japonské speciality.

 

 

Sushi lekce

Termín konání: každý čtvrtek v měsíci, 18.30 – 21.30

Místo: andel´s Hotel Prague, Stroupežnického 21, Praha 5

Vstupné: 899 Kč/ osoba – v ceně vstupného jsou veškeré suroviny na přípravu sushi, samotné sushi včetně jeho odnosu domů a občerstvení po celou dobu lekce.

Rezervace nutná nejpozději týden před lekcí na banquet.mgr@andelshotel.com

red

 

Komentovat

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *