Na palubě Air France s michelinskými hvězdičkami

Od 1. února 2013 jsou v business třídách dálkových letů Air France servírována jídla slavného mistra kuchaře Michela Rotha, oceněného michelinskými hvězdičkami. V předpremiéře se to stalo na lince z Paříže do Montrealu. Se svými dvěma spolupracovníky Michel Roth cestujícím také jednotlivá jídla doporučoval a odhaloval tajemství jejich přípravy.

Foto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Air France se chce stát na palubě svých letadel vyslancem francouzské gastronomie. Kuchaři se střídají vždy po osmi měsících a každých 15 dní je menu obnovováno. Michel Roth je původem z Lotrinska a preferuje kuchyni autentickou, respektující tradiční chutě a využívající jen francouzských produktů. Druhou michelinskou hvězdičku získal v restauraci L´Espadon. V roce 1991 obdržel také Cenu slavného mistra kuchaře Bocusea a titul Nejlepší dělník Francie.


Komentovat

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *