Kuchař roku na stáži v Itálii

Nejlepší český kuchař Patrk Bečvář (26 let) získal titul Kuchař roku 2013/2014 a jako hlavní cenu získal týdenní stáž ke slavnému michelinskému kolegovi Norbertu Niederkoflerovi do Jižního Tyrolska, provincie na severu Itálie. Norbert Niederkofler vaří v restauraci St. Hubertus v hotelu Rosa Alpina v San Cassianu v proslulém lyžařském údolí Alta Badia.

Foto: Sudtirol.info

Foto: Sudtirol.info

„Velmi se mi tam líbilo, od pana Niederkoflera jsem odkoukal spoustu zajímavých věcí,“ hodnotil únorovu stáž Patrik Bečvář, který je v současné době šéfkuchařem restaurace Zlatá Praha v hotelu InteContinental Prague.

52letý Norbert Niederkofler je držitelem dvou michelinských hvězd a zkušenosti sbíral po celém světě – ve Švýcarsku, Rakousku, Německu, Velké Británii či ve Spojených státech.

outěž o nejlepšího kuchaře České republiky „Kuchař roku 2013/2014“ je pořádána Asociací kuchařů a cukrářů ČR o.s. již od roku 1995. Generálním partnerem soutěže je MAKRO CASH & CARRY ČR s.r.o., věnoval vítězi voucher v hodnotě 100 000 Kč.

MB

Komentovat

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *