Hotel SwissHouse v novém

Boutique Hotel SwissHouse v Mariánských Lázních, v jehož zdech v minulosti spatřila světlo světa první čokoládová lázeňská oplatka, vstupuje do nového, výročního roku 2018 velkolepě.

Foto: archiv hotelu

Zatímco město slaví 200 let zdejší lázeňské tradice, rozhodli se ve SwissHousu oslavit jubileum radikální proměnou. Sedmnáctipokojový hotel prošel celkovou rekonstrukcí včetně výměny stávajících sítí a nového designu interiérů, společenské prostory se proměnily v galerii a na zabezpečeném parkovišti čeká návštěvníky mimo jiné nově instalovaná dobíjecí stanice pro elektrokola a elektromobily.

SwissHouse ale neskončil jen u komplexní revitalizace hotelových prostor, výrazně zvýšil také kvalitu nabízených služeb. Návštěvníci se mohou těšit z rozšířené Spa & Wellness nabídky nebo nového směru v gastronomii, přinášejícího hostům to nejlepší z české domácí sezonní kuchyně. Tým restaurace posílily opravdové hvězdy svého oboru – již dva z hotelových kuchařů jsou držiteli ocenění Grand Restaurant, české obdoby světového michelinského průvodce. Jména Martin Fehnl, Vladimír Kudláček i Václav Černý jsou zárukou špičkové kvality a vysoké gastronomické laťky podávaných pokrmů. Nabídkou zážitkové kuchyně se SwissHouse letos hodlá zařadit mezi gastronomickou špičku nejen v rámci Mariánských Lázní.

 

Komentovat

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.